دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی:
دسترسی به غذا مولفه مرکب امنیت غذایی است
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزیر جهادکشاورزی و دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی، قیمت و فراوانی را متغیر دسترسی به غذا اعلام کرد و پایش هر دو متغیر را شرط تحقق امنیت غذایی دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، اکبر فتحی در ستاد هماهنگی امنیت غذایی ۱۳ آذر ماه سال جاری با اشاره به تولید و بازاررسانی کالاهای اساسی گفت: در دسترس بودن غذا از دو جنبه فیزیکی و قیمتی در امنیت غذایی مورد توجه قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در جنبه فیزیکی غذا، موضوع فراهمی آن مد نظر است که از مولفههای تحقق امنیت غذایی است و در بُعد اقتصادی، امکان خرید غذا برای مصرف کننده مورد توجه قرار میگیرد.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزیر جهادکشاورزی اختلافنظر در ستاد هماهنگی را طبیعی دانست و افزود: شورای هماهنگی مرکب از مسوولان دولتی و تولید کنندگان بخش خصوصی است و هر کدام از اعضا با دیدگاه خاص خود به موضوع تولید، قیمت و مدیریت کلان مینگرد و تشکیل شورا، در همگرایی و مفاهمه بر سر مسایل مورد بحث انجام میشود و از این راه به نقطه کانونی مدیریت کلان کشاورزی دست خواهیم یافت.
وی روند جوجهریزی در ماههای گذشته و دهه اول آذر ماه را مطلوب ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد: در این میان نباید از نقش شرکت پشتیبانی امور دام و بازارگاه در تامین نهاده مورد نیاز تولیدکنندگان غافل شد.
دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی نقش استانها در فراهمی گوشت مرغ مورد نیاز سفره مردم را مناسب ارزیابی کرد و گفت: ادامه این روند در ماههای پایانی سال موجب تثبیت بازار و تعادلبخشی به عرضه خواهد شد.
نظر دهید